https overalt

Behandlingshjelpemidler.no har blitt tryggere å bruke

publisert i: Nyheter | 0

Fra i dag har vi gått over til https (“Transport Layer Security”, TLS, også kalt SSL) og dermed kryptert, avlyttingssikker nettforbindelse mellom deg og oss.

Vi støtter dermed den internasjonale kampanjen «Https Overalt» for å gjøre nettet (“World Wide Web”, www) til et tryggere sted for alle.

For deg betyr det at det blir mer diskret, privat, konfidensiell, sikrere og dermed tryggere å gjøre interaksjoner på vårt nettsted, slik som lesing, søking, bruk av vårt kontaktskjema eller innlogging. Ut over det skal du ikke merke noen endring eller problemer. Alle gamle lenker hit vil omdirigeres av seg selv.

Bruk vårt nettsted til å orientere deg om behandlingshjelpemidler, Nasjonal Nettverksgruppe for Behandlingshjelpemidler (NNB), hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi gjør vår oppgave innenfor det norske helsevesenet. Kontakt oss om du oppdager feil, mangler eller har synspunkter på hvordan vi informerer her.